ЛИЧЕН ПРОСТОР

ФИЗИЧКО ЛИЦЕ

Регистрирај се

ПРАВНО ЛИЦЕ

Регистрирај се

SK_icon

Ви треба помош?

бул. “Илинден“ бр.82

e-mail: uslugi@skopje.gov.mk

тел: 02/3297 255 | 02/3207 536

© 2022 Град Скопје